آشنایی با 5 مورد از بهترین شیرینی‌ فروشی‌های معروف تبریز بهار نیوز

اگر اهل گرگان نباشید، احتمالا نام این شیرینی تا به حال به گوش‌تان نخورده است. سرغربیلی از موادی نظیر آرد، خمیر مایه، پودر قند، شیر و شکر تهیه شده است و یکی از سوغاتی‌های جذاب و خوشمزه گرگان به حساب می‌آید. کاتمر یکی دیگر از انواع شیرینی های خوشمزه ترکیه و بومی شهر غازی عینتاب ترکیه است؛ کاتمر یک شیرینی خمیری ترد است که درون آن پسته و خامه قرار دارد. مردم محلی روز خود را با این شیرینی خوش طعم آغاز می کنند! زیرا اعتقاد دارند مغز پسته سطح انرژی را افزایش می دهد و خستگی صیحگاهی را کاهش می دهد.

بعد از دو ساعت خمیر را روی سطح کار با وردنه صاف کرده و با کاتر برش میدهیم. شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده در درجه حرارت 180 درجه و به مدت 75 دقیقه. پس از پخت شیرینی ها دو عدد از آن ها زا با مارمالاد توت فرنگی به هم میچسبانیم.

کافه قنادی فرانسه

بعد از مبحث بسیار شیرین و خوشمزه شیرینی‌های ایرانی به کیک‌ها می‌رسیم که احتمالا این موضوع برای بعضی از افراد بسیار جذاب‌تر از بحث شیرینی‌ها است. حلوای قمی یا همان سوهانی که همه ما آن را با این نام می‌شناسیم، یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارین شیرینی‌های ایرانی است. حتی این شیرینی در خارج از ایران هم طرفداران بسیار زیادی دارد به نحوی که برخی از تولیدی‌های ایرانی حجم بسیار زیادی از سوهان را به خارج از کشور صادر می‌کنند. ایران هم مانند تمام کشورهای دنیا شیرینی‌های خاص خود را دارد که بعضی از آن‌ها محبوبیت و طرفدار زیادی در بین تمامی افراد دارند.

همزن را خاموش کرده و ترکیب آرد و پودر کاکائوی الک شده را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، در حدی کـه مواد بـه صورت خمیری در آیند. امروزه حاج علی اکبر ماها در سنی قرار گرفته که دیگر نمی تواند شیرینی پزی را ادامه دهد و فقط می تواند نظارت داشته باشید تا مطمئن شود شیرینی ها با بهترین کیفیت پخته می شوند. میل نمودن قهوه اصیل ترکی درکنار کیک های کولیچ و شکلاتی میتواند از دیگر دلایل خاص بودن این کافه دانست.

خمیر را نباید ورز دهید چون به روغن میفتد و برای این شیرینی شیرینی تا مناسب نیست. خمیر اماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از نیم ساعت خمیر را روی سطح کار پخش کرده به ضخامت نیم سانت سپس با قالب های مختلف روی خمیر قالب میزنیم. این نکته هم قابل ذکر اسـت کـه شـما میتوانید بـه جای گردوی خردشده از پسته و یا کنجد نیز برای پوشاندن سطح این شیرینی استفاده کنید.

رستوران سه گوش گریل

کره را در حد چند ثانیه با همزن برقی بزنید تا بافتش باز شود. سپس شکر قهوه اي را اضافه کنید و مجدد حدود سه دقیقه با همزن بزنید تا کاملا حالت کرمی، پوک و سبک پیدا کند. ابتدا داخل کاسه اي شیر عسلی، پودر نارگیل، خلال پسته، خلال بادام و شکلات رنده شده را مخلوط کنید. بعد از اتمام پخت، سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند. حالا آرد نخودچی را الک کرده و بـه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد جذب روغن بشود. هزینه و مبالغی که شکلات و نوشیدنی های شکلات و شیرینی سرای مینیون دارد نسبت به دیگر جاهای مقداری گرانتر هستند اما محصولات منحصر به فردی که دارد می تواند دل هر مشتری را بقاپد.

در منطقه امینونو تا به امروز پا بر جاست و بهترین مکان در استانبول برای خرید لوکوم است. مرطوب ترین نوع باقلوا، سوتلو نوریه است؛ در این نوع باقلوا به جای شربت از شیر استفاده می کنند. به همین دلیل رنگ آن متفاوت از باقلوای معمولی است (به رنگ سفید شیری) و حس تازگی بی نظیری دارد. در این نوع باقلوا، به جای پسته از فندق استفاده می گردد.

تنوع بسیار زیاد در کیک‌ها مانند کیک شکلاتی، وانیلی، کیک پنیر، کیک میوه و … در بیشتر افراد احساس خوشایند و دلپذیری ایجاد می‌کند. بعضی‌ها کیک را با روکش خامه یا شکلات و بعضی‌ها هم کیک ساده بدون هیچ خامه‌ای دوست دارند. شیرینی‌های مشهدی از دو لایه تشکیل می‌شوند که در وسط آن از مرباها یا مارمالادها استفاده کرده و به وسیله بریلو روی آن را تزیین می‌کنند.

قنادی بن بن چمن یکی از معروف ترین قنادی های شرق تهران به شمار می رود، که در رده ی بهترین قنادی در شرق تهران قرار گرفته است. اگر از جمله افرادی هستید که غیر از طعم و عطر شیرینی ها برایتان تزئین و اثر هنری روی آن هم مهم است، شیرینی گزینه بسیار مناسبی برای شما خواهد بود. کیک پزهای این قنادی بسیار خوش ذوق هستند و طرح های بسیار منحصر به فردی روی شیرینی های آن پیاده می کنند. به خصوص که اگر شما مهمانی خاصی دارید و می خواهید برای پذیرایی مهمان های ویژه خود شیرینی خریداری کنید، پیشنهاد می کنیم از این قنادی استفاده کنید.

  • یک حقیقت جالب درباره جلابی این است که علاوه بر سیراب‌کردن اشتهای سیری‌ناپذیر افراد برای خوردن شیرینی، وقتی در شیر قرار بگیرد، ظاهرا می‌تواند به تسکین میگرن کمک کند.
  • این خوراکی خوشمزه را می‌توانید در کارناوال‌ و مناسبت‌های ایتالیایی با عسل امتحان کنید.
  • یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های کافه قنادی لرد، شیرینی ناپلئونی آن است.
  • چیزی که با دیدن شیرینی های شکرپاره در دهان خود مزه می کنید، طعم کلوچه های خوشمزه و شیرین است.
  • اخیرا ناتلی تغییرات گسترده‌ای را در سیستم مدیریتی و خدمات‌دهی به مشتریان خود ایجاد کرده است.
آشنایی با 5 مورد از بهترین شیرینی‌ فروشی‌های معروف تبریز بهار نیوز

همچنین این قنادی لقب سلطان شکلات را به خود اختصاص داده که کارکنان به صورت دست ساز آن را درست می کنند. هنگامی که شعبه سوم این قنادی بنا شد، تصمیم بر این بود تا نام ناتالی به ناتلی تغییر پیدا کند و رنگ و بوی نام اصیل ایرانی را به خود بگیرد. از این رو این شیرینی فروشی ناتالی به ناتلی تغییر نام پیدا کرد و همچنین دکوراسیون مدرن و تولیدات جدیدی را در خود جای داد که امروزه در این قنادی می توانید مزه های گوناگونی را تجربه نمایید.